Bestuurder motorfiets gewond na ongeval

woensdag 21 november 2012 21:11


Rotterdam –
Een motorrijder is vanavond op de kruising van de Dijkgraaf met de Landmeter gewond geraakt na een aanrijding met een auto. De auto kwam tegen een lantaarnpaal tot stilstand. De motorrijder klapte op het kruispunt tegen de auto aan en kwam met een harde val op de grond terecht. De traumahelikopter werd gealarmeerd maar bleek niet noodzakelijk te zijn.

De bestuurder van de auto kwam er met de schrik vanaf. De motorrijder is door het ambulancepersoneel gestabiliseerd in de ambulance en heeft onbekend letsel opgelopen bij de aanrijding, hij is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De VerkeersOngevallenAnalyse (VOA) van de politie stelt een onderzoek in naar het ongeval.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bestuurder motorfiets gewond na ongeval
Schrijver:

 

 


Rotterdam –
Een motorrijder is vanavond op de kruising van de Dijkgraaf met de Landmeter gewond geraakt na een aanrijding met een auto. De auto kwam tegen een lantaarnpaal tot stilstand. De motorrijder klapte op het kruispunt tegen de auto aan en kwam met een harde val op de grond terecht. De traumahelikopter werd gealarmeerd maar bleek niet noodzakelijk te zijn.

De bestuurder van de auto kwam er met de schrik vanaf. De motorrijder is door het ambulancepersoneel gestabiliseerd in de ambulance en heeft onbekend letsel opgelopen bij de aanrijding, hij is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De VerkeersOngevallenAnalyse (VOA) van de politie stelt een onderzoek in naar het ongeval.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!