Bestuurder motorfiets gewond na ongeval

Date:

Deel bericht:


Rotterdam –
Een motorrijder is vanavond op de kruising van de Dijkgraaf met de Landmeter gewond geraakt na een aanrijding met een auto. De auto kwam tegen een lantaarnpaal tot stilstand. De motorrijder klapte op het kruispunt tegen de auto aan en kwam met een harde val op de grond terecht. De traumahelikopter werd gealarmeerd maar bleek niet noodzakelijk te zijn.

- Advertisement -

De bestuurder van de auto kwam er met de schrik vanaf. De motorrijder is door het ambulancepersoneel gestabiliseerd in de ambulance en heeft onbekend letsel opgelopen bij de aanrijding, hij is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De VerkeersOngevallenAnalyse (VOA) van de politie stelt een onderzoek in naar het ongeval.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd