woensdag, juli 6, 2022
17.1 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Bestuurder motorfiets gewond na ongeval

- advertentie -


Rotterdam –
Een motorrijder is vanavond op de kruising van de Dijkgraaf met de Landmeter gewond geraakt na een aanrijding met een auto. De auto kwam tegen een lantaarnpaal tot stilstand. De motorrijder klapte op het kruispunt tegen de auto aan en kwam met een harde val op de grond terecht. De traumahelikopter werd gealarmeerd maar bleek niet noodzakelijk te zijn.

De bestuurder van de auto kwam er met de schrik vanaf. De motorrijder is door het ambulancepersoneel gestabiliseerd in de ambulance en heeft onbekend letsel opgelopen bij de aanrijding, hij is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De VerkeersOngevallenAnalyse (VOA) van de politie stelt een onderzoek in naar het ongeval.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -