Politie zoekt getuigen beroving Zoetermeer

Date:

Deel bericht:

Zoetermeer – Twee mannen beroofden donderdagavond om 21.45 uur op de Van Leeuwenhoeklaan een 17-jarige pizzakoerier van zijn werktas. De jongen kwam terug van het bezorgen van een pizza en ter hoogte van het pizzabezorgingsbedrijf werd de man aangesproken door twee mannen die hem om een vuurtje vroegen. De jongen verklaarde dat hij niet rookte en dus ook geen vuurtje kon geven.

- Advertisement -

Hierop bedreigden zij de jongen met een wapen en pakten de mannen zijn werktas waarin normaal gesproken pizza’s worden verpakt en vervoerd beet en renden met de tas hard weg. Twee andere werknemers achtervolgden de twee daders maar raakten ze kwijt in de omgeving van de flat aan de Van Leeuwenhoeklaan.

Signalement

De eerste verdachte betreft een lichtgetinte jongeman van vermoedelijk Noord-Afrikaanse afkomst met een stoppelbaardje, leeftijd ongeveer 17-19 jaar oud, lengte ongeveer 1.75 tot 1.80 mtr, normaal postuur gekleed in een dikke donkerkleurige winterjas, spijkerbroek en sportschoenen Nike Air Max kleur wit met zwart. Hij droeg een donkerkleurige muts en donkerkleurige capuchon. De andere verdachte was gekleed in een donkere jas met capuchon, spijkerbroek en donkerkleurige sportschoenen van het merk Nike Air Max.

Heeft u informatie?

Bel de politie! Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zoetermeer via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd