Verkeerscontrole levert 23 smartphones op

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Bij een grote verkeerscontrole op donderdagmiddag op de Grote Visserijstraat zijn 23 smartphones in een auto gevonden. De twee inzittenden zijn aangehouden. De Belastingdienst nam zes voertuigen in beslag en inde totaal 25.000 euro belastingschuld. De actie vond plaats in samenwerking met de Belastingdienst en de Douane.

- Advertisement -

Er werd onder andere gebruik gemaakt van Automatische Nummerplaat Herkenning (ANPR). Er zijn 145 auto’s gecontroleerd. Een 29-jarige automobilist bleek 23 smartphones in zijn auto te hebben. Hij had geen logische verklaring over hoe hij aan de telefoons was gekomen. De bestuurder en zijn 23-jarige bijrijdster, beiden wonende in België,  werden aangehouden en verhoord. Ze zijn na verhoor in vrijheid gesteld, maar blijven nog wel verdachten. De telefoons zijn in beslag genomen voor onderzoek.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd