Verkeerscontrole levert 23 smartphones op

vrijdag 23 november 2012 14:11

Rotterdam – Bij een grote verkeerscontrole op donderdagmiddag op de Grote Visserijstraat zijn 23 smartphones in een auto gevonden. De twee inzittenden zijn aangehouden. De Belastingdienst nam zes voertuigen in beslag en inde totaal 25.000 euro belastingschuld. De actie vond plaats in samenwerking met de Belastingdienst en de Douane.

Er werd onder andere gebruik gemaakt van Automatische Nummerplaat Herkenning (ANPR). Er zijn 145 auto’s gecontroleerd. Een 29-jarige automobilist bleek 23 smartphones in zijn auto te hebben. Hij had geen logische verklaring over hoe hij aan de telefoons was gekomen. De bestuurder en zijn 23-jarige bijrijdster, beiden wonende in België,  werden aangehouden en verhoord. Ze zijn na verhoor in vrijheid gesteld, maar blijven nog wel verdachten. De telefoons zijn in beslag genomen voor onderzoek.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Verkeerscontrole levert 23 smartphones op
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Bij een grote verkeerscontrole op donderdagmiddag op de Grote Visserijstraat zijn 23 smartphones in een auto gevonden. De twee inzittenden zijn aangehouden. De Belastingdienst nam zes voertuigen in beslag en inde totaal 25.000 euro belastingschuld. De actie vond plaats in samenwerking met de Belastingdienst en de Douane.

Er werd onder andere gebruik gemaakt van Automatische Nummerplaat Herkenning (ANPR). Er zijn 145 auto’s gecontroleerd. Een 29-jarige automobilist bleek 23 smartphones in zijn auto te hebben. Hij had geen logische verklaring over hoe hij aan de telefoons was gekomen. De bestuurder en zijn 23-jarige bijrijdster, beiden wonende in België,  werden aangehouden en verhoord. Ze zijn na verhoor in vrijheid gesteld, maar blijven nog wel verdachten. De telefoons zijn in beslag genomen voor onderzoek.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!