Auto zwaarbeschadigd na ongeval

zaterdag 24 november 2012 18:18


Rotterdam –
Zaterdagavond werd de ambulance gealarmeerd voor een ongeval op de kruising Boezemlaan met de Kerkhoflaan. Terplaatse rookte het voertuig en kwamen er vloeistoffen onder de auto vandaan. Hierop werd de brandweer ook gealarmeerd voor een mogelijke voertuigbrand. De bestuurder is op een middenberm terecht gekomen en is op vervolgens op metalen blokken terecht gekomen.

Daardoor is de onderzijde flink beschadigd geraakt en lekte het voertuig diverse vloeistoffen. De brandweer heeft met hydrolisch gereedschap het voertuig omhoog gekrikt en een lekbak geplaats. Het voertuig is door een bergingsbedrijf weggetakeld. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De politie zal onderzoek doen naar de oorzaak.

Foto’s : Remco Holst

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Auto zwaarbeschadigd na ongeval
Schrijver:

 

 


Rotterdam –
Zaterdagavond werd de ambulance gealarmeerd voor een ongeval op de kruising Boezemlaan met de Kerkhoflaan. Terplaatse rookte het voertuig en kwamen er vloeistoffen onder de auto vandaan. Hierop werd de brandweer ook gealarmeerd voor een mogelijke voertuigbrand. De bestuurder is op een middenberm terecht gekomen en is op vervolgens op metalen blokken terecht gekomen.

Daardoor is de onderzijde flink beschadigd geraakt en lekte het voertuig diverse vloeistoffen. De brandweer heeft met hydrolisch gereedschap het voertuig omhoog gekrikt en een lekbak geplaats. Het voertuig is door een bergingsbedrijf weggetakeld. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De politie zal onderzoek doen naar de oorzaak.

Foto’s : Remco Holst

 

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!