woensdag, juli 6, 2022
12 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Auto zwaarbeschadigd na ongeval

- advertentie -


Rotterdam –
Zaterdagavond werd de ambulance gealarmeerd voor een ongeval op de kruising Boezemlaan met de Kerkhoflaan. Terplaatse rookte het voertuig en kwamen er vloeistoffen onder de auto vandaan. Hierop werd de brandweer ook gealarmeerd voor een mogelijke voertuigbrand. De bestuurder is op een middenberm terecht gekomen en is op vervolgens op metalen blokken terecht gekomen.

Daardoor is de onderzijde flink beschadigd geraakt en lekte het voertuig diverse vloeistoffen. De brandweer heeft met hydrolisch gereedschap het voertuig omhoog gekrikt en een lekbak geplaats. Het voertuig is door een bergingsbedrijf weggetakeld. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De politie zal onderzoek doen naar de oorzaak.

Foto’s : Remco Holst

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -