Bewoner (98) Humanitas overleden na brand

zaterdag 24 november 2012 21:10


Rotterdam – 
De brandweer rukte zaterdagavond groots uit naar een brandmelding bij Humanitas aan het Bergwegplantsoen. Er bleek daadwerkelijk brand te woedden in het pand en de brandweer schaalde direct op naar Grote Brand. Door de brand heeft een vrouw van 98 jaar ernstige brandwonden opgelopen die later in het ziekenhuis bezweek aan had verwondingen

Het slachtoffer is behandeld door een arts van het Mobiel Medisch Team en vervolgens met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis. Daar is de vrouw alsnog overleden. De brand is waarschijnlijk ontstaan door een brandende sigaret.

Foto’s : Remco Holst

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bewoner (98) Humanitas overleden na brand
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
De brandweer rukte zaterdagavond groots uit naar een brandmelding bij Humanitas aan het Bergwegplantsoen. Er bleek daadwerkelijk brand te woedden in het pand en de brandweer schaalde direct op naar Grote Brand. Door de brand heeft een vrouw van 98 jaar ernstige brandwonden opgelopen die later in het ziekenhuis bezweek aan had verwondingen

Het slachtoffer is behandeld door een arts van het Mobiel Medisch Team en vervolgens met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis. Daar is de vrouw alsnog overleden. De brand is waarschijnlijk ontstaan door een brandende sigaret.

Foto’s : Remco Holst

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!