woensdag, juli 6, 2022
21.2 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Bewoner (98) Humanitas overleden na brand

- advertentie -


Rotterdam – 
De brandweer rukte zaterdagavond groots uit naar een brandmelding bij Humanitas aan het Bergwegplantsoen. Er bleek daadwerkelijk brand te woedden in het pand en de brandweer schaalde direct op naar Grote Brand. Door de brand heeft een vrouw van 98 jaar ernstige brandwonden opgelopen die later in het ziekenhuis bezweek aan had verwondingen

Het slachtoffer is behandeld door een arts van het Mobiel Medisch Team en vervolgens met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis. Daar is de vrouw alsnog overleden. De brand is waarschijnlijk ontstaan door een brandende sigaret.

Foto’s : Remco Holst


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -