Politie houdt verwarde man aan

zaterdag 24 november 2012 10:26

Hellevoetsluis – De Politie hield in de nacht van vrijdag op zaterdag aan de Melkweg in Hellevoetsluis een verwarde man aan. Rond vier uur kwamen vanuit Hellevoetsluis verschillende meldingen over een schietpartij aan de Melkweg. Agenten gingen er direct op af en troffen in de bewuste straat twee mannen aan. Een van hen riep dat hij een vuurwapen bij zich had. De mannen werden allebei aangehouden.

De man die had geroepen dat hij een vuurwapen bij zich had, kwam erg verward over. Vermoedelijk was hij onder invloed van drugs. De tweede man bleek een getuige te zijn, die af was gekomen op de herrie die de ander maakte. Deze man werd heengezonden. De verwarde man ging zich steeds vreemder gedragen en verloor een paar keer het bewustzijn. Daarom kwam een ambulance ter plaatse. De man werd meegenomen naar het Ruwaard van Puttenziekenhuis.

De verdachte, een 32-jarige man uit Hellevoetsluis, krijgt een proces-verbaal voor verstoring van de openbare orde. Bij zijn fouillering, troffen de agenten geen vuurwapen aan. Ook uit onderzoek in de omgeving heeft niet kunnen blijken dat de man werkelijk geschoten heeft. Vermoedelijk heeft de verdachte op auto’s geslagen, wat de harde knallen veroorzaakte.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie houdt verwarde man aan
Schrijver:

 

 

Hellevoetsluis – De Politie hield in de nacht van vrijdag op zaterdag aan de Melkweg in Hellevoetsluis een verwarde man aan. Rond vier uur kwamen vanuit Hellevoetsluis verschillende meldingen over een schietpartij aan de Melkweg. Agenten gingen er direct op af en troffen in de bewuste straat twee mannen aan. Een van hen riep dat hij een vuurwapen bij zich had. De mannen werden allebei aangehouden.

De man die had geroepen dat hij een vuurwapen bij zich had, kwam erg verward over. Vermoedelijk was hij onder invloed van drugs. De tweede man bleek een getuige te zijn, die af was gekomen op de herrie die de ander maakte. Deze man werd heengezonden. De verwarde man ging zich steeds vreemder gedragen en verloor een paar keer het bewustzijn. Daarom kwam een ambulance ter plaatse. De man werd meegenomen naar het Ruwaard van Puttenziekenhuis.

De verdachte, een 32-jarige man uit Hellevoetsluis, krijgt een proces-verbaal voor verstoring van de openbare orde. Bij zijn fouillering, troffen de agenten geen vuurwapen aan. Ook uit onderzoek in de omgeving heeft niet kunnen blijken dat de man werkelijk geschoten heeft. Vermoedelijk heeft de verdachte op auto’s geslagen, wat de harde knallen veroorzaakte.

 

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Woerden (UT) - Woensdag 30 september is rond 13.30 uur brand uitgebroken in een pand aan de Leidsestraatweg in Woerden. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar het sein 'grote brand'. De brand zou woeden in het dak van een oud bedrijfspand. Voorheen zat hier een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!