woensdag, juli 6, 2022
12 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Politie houdt verwarde man aan

- advertentie -

Hellevoetsluis – De Politie hield in de nacht van vrijdag op zaterdag aan de Melkweg in Hellevoetsluis een verwarde man aan. Rond vier uur kwamen vanuit Hellevoetsluis verschillende meldingen over een schietpartij aan de Melkweg. Agenten gingen er direct op af en troffen in de bewuste straat twee mannen aan. Een van hen riep dat hij een vuurwapen bij zich had. De mannen werden allebei aangehouden.

De man die had geroepen dat hij een vuurwapen bij zich had, kwam erg verward over. Vermoedelijk was hij onder invloed van drugs. De tweede man bleek een getuige te zijn, die af was gekomen op de herrie die de ander maakte. Deze man werd heengezonden. De verwarde man ging zich steeds vreemder gedragen en verloor een paar keer het bewustzijn. Daarom kwam een ambulance ter plaatse. De man werd meegenomen naar het Ruwaard van Puttenziekenhuis.

De verdachte, een 32-jarige man uit Hellevoetsluis, krijgt een proces-verbaal voor verstoring van de openbare orde. Bij zijn fouillering, troffen de agenten geen vuurwapen aan. Ook uit onderzoek in de omgeving heeft niet kunnen blijken dat de man werkelijk geschoten heeft. Vermoedelijk heeft de verdachte op auto’s geslagen, wat de harde knallen veroorzaakte.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -