Politie houdt verwarde man aan

Date:

Deel bericht:

Hellevoetsluis – De Politie hield in de nacht van vrijdag op zaterdag aan de Melkweg in Hellevoetsluis een verwarde man aan. Rond vier uur kwamen vanuit Hellevoetsluis verschillende meldingen over een schietpartij aan de Melkweg. Agenten gingen er direct op af en troffen in de bewuste straat twee mannen aan. Een van hen riep dat hij een vuurwapen bij zich had. De mannen werden allebei aangehouden.

- Advertisement -

De man die had geroepen dat hij een vuurwapen bij zich had, kwam erg verward over. Vermoedelijk was hij onder invloed van drugs. De tweede man bleek een getuige te zijn, die af was gekomen op de herrie die de ander maakte. Deze man werd heengezonden. De verwarde man ging zich steeds vreemder gedragen en verloor een paar keer het bewustzijn. Daarom kwam een ambulance ter plaatse. De man werd meegenomen naar het Ruwaard van Puttenziekenhuis.

De verdachte, een 32-jarige man uit Hellevoetsluis, krijgt een proces-verbaal voor verstoring van de openbare orde. Bij zijn fouillering, troffen de agenten geen vuurwapen aan. Ook uit onderzoek in de omgeving heeft niet kunnen blijken dat de man werkelijk geschoten heeft. Vermoedelijk heeft de verdachte op auto’s geslagen, wat de harde knallen veroorzaakte.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Uitslaande brand verwoest woning Voornsestraat Hellevoetsluis

Hellevoetsluis - Een uitslaande brand heeft donderdagmorgen in de Voornsestraat in Hellevoetsluis een woning grotendeels verwoest. De brand...

Hulpdiensten rukken groots uit voor fiets langs de waterkant Vloedlijn Hellevoetsluis

Hellevoetsluis - Woensdagavond 18:54 zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een persoon te water. De hulpdiensten rukten groot uit naar...

Fietser raakt zwaargewond na aanrijding stadsbus Rijksstraatweg Hellevoetsluis

Hellevoetsluis - Maandagmiddag om 16:56 heeft er een ernstige aanrijding plaatsgevonden op de Rijksstraatweg in Hellevoetsluis. Het ongeluk gebeurde...

Zwaargewonde na ongeluk tussen vrachtwagen en auto Rijksstraatweg Hellevoetsluis

Hellevoetsluis - Een inzittende van een personenauto is zaterdagmorgen 28 oktober rond 07.30 uur zwaargewond geraakt door een...