Brandweer druk met najaarsstorm

zondag 25 november 2012 18:03


Regio – 
De brandweer heeft het zondag druk gehad met diverse meldingen van stormoverlast. Op verschillende plekken waaiden er bomen omver zoals op het Boergoensevliet waar een boom op een trambaan viel. Ook ging er een boom omver op de Bongweg in Hoogvliet. Bij Rotterdam Centraal Station was er mogelijk sprake dat er een aantal platen los zouden waaien van de nieuwe ingang. Ook de toegangsweg naar Rotterdam The Hague Airport werd korte tijd afgesloten door rondvliegend bouwmateriaal.

De brandweer heeft over de gehele regio ongeveer 40 meldingen gekregen tot nu toe. Dat liep dus uiteen door de overlast van de harde wind. Het KNMI waarschuwde al eerder dat er windstoten konden ontstaan met snelheden tot 110km/u. 

Heeft u meer foto’s van diverse weersomstandigheden u kunt ze mailen naar onze redactie.

Foto’s : Bjorn van Geijn (Boom omgewaaid Bongweg Hoogvliet)

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brandweer druk met najaarsstorm
Schrijver:

 

 


Regio – 
De brandweer heeft het zondag druk gehad met diverse meldingen van stormoverlast. Op verschillende plekken waaiden er bomen omver zoals op het Boergoensevliet waar een boom op een trambaan viel. Ook ging er een boom omver op de Bongweg in Hoogvliet. Bij Rotterdam Centraal Station was er mogelijk sprake dat er een aantal platen los zouden waaien van de nieuwe ingang. Ook de toegangsweg naar Rotterdam The Hague Airport werd korte tijd afgesloten door rondvliegend bouwmateriaal.

De brandweer heeft over de gehele regio ongeveer 40 meldingen gekregen tot nu toe. Dat liep dus uiteen door de overlast van de harde wind. Het KNMI waarschuwde al eerder dat er windstoten konden ontstaan met snelheden tot 110km/u. 

Heeft u meer foto’s van diverse weersomstandigheden u kunt ze mailen naar onze redactie.

Foto’s : Bjorn van Geijn (Boom omgewaaid Bongweg Hoogvliet)

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!