Zwaargewonde na ongeval Ommoord

zondag 25 november 2012 10:33

Rotterdam – Een 37-jarige Rotterdamse raakte zaterdagmiddag zwaargewond toen zij op haar fiets werd aangereden door een auto. De vrouw stak samen met een andere vrouw rond half twaalf de Nieuwe Ommoordseweg over. Een automobiliste die vanuit de President Rooseveltweg kwam, reed een van de vrouwen aan. Zij werd met hoofdletsel overgebracht naar het ziekenhuis.

De Technische Ongevallen Dienst van de eenheid Rotterdam doet onderzoek naar hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Zwaargewonde na ongeval Ommoord
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een 37-jarige Rotterdamse raakte zaterdagmiddag zwaargewond toen zij op haar fiets werd aangereden door een auto. De vrouw stak samen met een andere vrouw rond half twaalf de Nieuwe Ommoordseweg over. Een automobiliste die vanuit de President Rooseveltweg kwam, reed een van de vrouwen aan. Zij werd met hoofdletsel overgebracht naar het ziekenhuis.

De Technische Ongevallen Dienst van de eenheid Rotterdam doet onderzoek naar hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!