Kinderdagverblijf Gouda ontruimd na gaslek

maandag 26 november 2012 19:22


Gouda –
In de Noorderstraat in Gouda is vanwege een gaslek een kinderdagverblijf ontruimd. Een woordvoerder van de brandweer liet weten dat het ging het om een flinke gasontsnapping. Ook zijn er ongeveer veertig woningen in de omgeving van de Noorderstraat ontruimd. Het lek is ontstaan door werkzaamheden vlakbij het kinderdagverblijf. De kinderen zijn tijdelijk ondergebracht in het nabijgelegen zorgcentrum Gouwestein. 

Stedin had rond 14.00 uur het lek gedicht. De kinderen en bewoners mogen toen weer terug in hun eigen woningen.

Foto’s : Wilbert Tintel

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Kinderdagverblijf Gouda ontruimd na gaslek
Schrijver:

 

 


Gouda –
In de Noorderstraat in Gouda is vanwege een gaslek een kinderdagverblijf ontruimd. Een woordvoerder van de brandweer liet weten dat het ging het om een flinke gasontsnapping. Ook zijn er ongeveer veertig woningen in de omgeving van de Noorderstraat ontruimd. Het lek is ontstaan door werkzaamheden vlakbij het kinderdagverblijf. De kinderen zijn tijdelijk ondergebracht in het nabijgelegen zorgcentrum Gouwestein. 

Stedin had rond 14.00 uur het lek gedicht. De kinderen en bewoners mogen toen weer terug in hun eigen woningen.

Foto’s : Wilbert Tintel

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!