Dronken man vliegt uit bocht A20

woensdag 28 november 2012 08:01
ambu-ztm-1.jpg


Rotterdam – 
Een dronken automobilist is dinsdagavond uit de bocht gevlogen op de A16 richting de A20. De man reed richting Gouda en verloor in een flauwe bocht de macht over het stuur. Hij kwam met zijn voertuig terecht in de berm die daardoor behoorlijk beschadigd raakte. Hulpdiensten rukten uit omdat gedacht werd dat de man misschien bekneld zou zitten.

Ter plaatse is bleek de man niet bekneld te zitten in zijn voertuig. Ambulancepersoneel wist de man ter plaatse te behandelen aan lichte verwondingen. Hij hoefde niet naar het ziekenhuis. Na een blaastest bleek de man gedronken te hebben. Hij is aangehouden en op het bureau is een procesverbaal opgemaakt.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dronken man vliegt uit bocht A20
Schrijver:

 

ambu-ztm-1.jpg 


Rotterdam – 
Een dronken automobilist is dinsdagavond uit de bocht gevlogen op de A16 richting de A20. De man reed richting Gouda en verloor in een flauwe bocht de macht over het stuur. Hij kwam met zijn voertuig terecht in de berm die daardoor behoorlijk beschadigd raakte. Hulpdiensten rukten uit omdat gedacht werd dat de man misschien bekneld zou zitten.

Ter plaatse is bleek de man niet bekneld te zitten in zijn voertuig. Ambulancepersoneel wist de man ter plaatse te behandelen aan lichte verwondingen. Hij hoefde niet naar het ziekenhuis. Na een blaastest bleek de man gedronken te hebben. Hij is aangehouden en op het bureau is een procesverbaal opgemaakt.

 

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!