woensdag, juli 6, 2022
12 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Dronken man vliegt uit bocht A20

- advertentie -


Rotterdam – 
Een dronken automobilist is dinsdagavond uit de bocht gevlogen op de A16 richting de A20. De man reed richting Gouda en verloor in een flauwe bocht de macht over het stuur. Hij kwam met zijn voertuig terecht in de berm die daardoor behoorlijk beschadigd raakte. Hulpdiensten rukten uit omdat gedacht werd dat de man misschien bekneld zou zitten.

Ter plaatse is bleek de man niet bekneld te zitten in zijn voertuig. Ambulancepersoneel wist de man ter plaatse te behandelen aan lichte verwondingen. Hij hoefde niet naar het ziekenhuis. Na een blaastest bleek de man gedronken te hebben. Hij is aangehouden en op het bureau is een procesverbaal opgemaakt.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -