woensdag, juli 6, 2022
17.1 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Bejaarde overloopt inbreker

- advertentie -

Rotterdam – Woensdagavond, rond 19.00 uur, trof een bejaarde dame een inbreker aan in haar woning aan de Goudserijweg. De vrouw liep de man tegen het lijf toen zij thuiskwam. Er ontstond een worsteling waarbij de vrouw gewond raakte aan haar vinger en been. De dader is er vandoor gegaan en de bejaarde vrouw is voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. Het is nog onduidelijk hoe de man binnen gekomen is. De politie doet onderzoek naar het incident.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -