Bejaarde overloopt inbreker

donderdag 29 november 2012 08:56

Rotterdam – Woensdagavond, rond 19.00 uur, trof een bejaarde dame een inbreker aan in haar woning aan de Goudserijweg. De vrouw liep de man tegen het lijf toen zij thuiskwam. Er ontstond een worsteling waarbij de vrouw gewond raakte aan haar vinger en been. De dader is er vandoor gegaan en de bejaarde vrouw is voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. Het is nog onduidelijk hoe de man binnen gekomen is. De politie doet onderzoek naar het incident.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bejaarde overloopt inbreker
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Woensdagavond, rond 19.00 uur, trof een bejaarde dame een inbreker aan in haar woning aan de Goudserijweg. De vrouw liep de man tegen het lijf toen zij thuiskwam. Er ontstond een worsteling waarbij de vrouw gewond raakte aan haar vinger en been. De dader is er vandoor gegaan en de bejaarde vrouw is voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. Het is nog onduidelijk hoe de man binnen gekomen is. De politie doet onderzoek naar het incident.

 

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!