Bouwvakker zwaargewond na val van steiger

donderdag 29 november 2012 15:55


Den Haag – Een bouwvakker die aan het werk was in het voormalige Esso-gebouw aan de Zuidhollandlaan is donderdag ernstig gewond geraakt. Hij van een behoorlijke hoogte van een inpandige steiger en raakte daarbij zwaargewond. De man moest gestabiliseerd worden door het personeel van het Mobiel Medisch Team. De man werd ter plaatse gestabiliseerd om vervoerd te kunnen worden naar het ziekenhuis.

Nadat het slachtoffer stabiel was heeft de brandweer hem met behulp van een hoogwerker naar beneden getakeld. Eenmaal in de ambulance is deze met spoed onder begeleiding van de MMT-arts vertrokken richting het Westeinde ziekenhuis.  

Foto’s : Wilbert Tintel

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bouwvakker zwaargewond na val van steiger
Schrijver:

 

 


Den Haag – Een bouwvakker die aan het werk was in het voormalige Esso-gebouw aan de Zuidhollandlaan is donderdag ernstig gewond geraakt. Hij van een behoorlijke hoogte van een inpandige steiger en raakte daarbij zwaargewond. De man moest gestabiliseerd worden door het personeel van het Mobiel Medisch Team. De man werd ter plaatse gestabiliseerd om vervoerd te kunnen worden naar het ziekenhuis.

Nadat het slachtoffer stabiel was heeft de brandweer hem met behulp van een hoogwerker naar beneden getakeld. Eenmaal in de ambulance is deze met spoed onder begeleiding van de MMT-arts vertrokken richting het Westeinde ziekenhuis.  

Foto’s : Wilbert Tintel

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!