Man gepakt voor Laffe beroving bejaarde

Date:

Deel bericht:


Schiedam –
In het onderzoek naar de beroving van een 79-jarige vrouw uit Schiedam heeft de politie op 23 november een 18-jarige man uit Schiedam aangehouden. De politie verdenkt hem ook van de beroving van een 63-jarige man uit Schiedam die op 14 november plaatsvond. Van dit slachtoffer werd een portemonnee afgepakt. Beide berovingen werden door twee daders gepleegd.

- Advertisement -

Op donderdag 8 november liep een 79-jarige vrouw rond 20.00 uur met haar rollator de toegangshal van een appartementencomplex aan de Burgemeester Stulemeijerlaan binnen, toen plotseling een man achter haar aan naar binnen liep. De man pakte de vrouw van achter beet en werkte haar naar de grond. Samen met een tweede man beroofde hij haar van een aantal ringen en een armband. Daarna liepen beide mannen in onbekende richting weg. Het slachtoffer liep lichte verwondingen op aan haar handen en gezicht.

In de nacht van dinsdag op woensdag 14 november vond om 01.00 uur een beroving plaats op de Voltastraat in Schiedam. Hierbij raakte een 63-jarige man gewond aan zijn gezicht. Ook hij werd van achteren benaderd door een man en naar de grond gewerkt.

Uitgebreid onderzoek heeft de afgelopen week geleid tot de identiteit van één van de verdachten. De 18-jarige man uit Schiedam werd op 23 november aangehouden. De politie is nog steeds op zoek naar de tweede verdachte, die op bijgevoegde foto duidelijk herkenbaar in beeld is. Wie informatie heeft die leidt naar deze tweede verdachte of andere informatie heeft die van belang kan zijn voor dit onderzoek, wordt gevraagd dit met de politie te delen. Bel dan met de politie via 0900-8844. Of bel Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Motorrijder zwaargewond aangetroffen door voorbijganger Jan van Galenstraat Schiedam

Schiedam - In de nacht van zaterdag op zondag is een motorrijder zwaargewond aangetroffen aan de Jan van...

Woningen zonder stroom na koperdiefstal uit transformatorhuisje

Schiedam - Een stroomstoring heeft vanochtend 268 woningen in de omgeving van de Burgemeester Stulemeijerlaan in Schiedam Nieuwland...

Explosie bij autobedrijf op bedrijventerrein in Schiedam houdt buurt wakker

Schiedam - Op een bedrijventerrein aan de Nieuwe-Mathenesserstraat in Schiedam heeft vannacht rond 01:15 uur een explosie plaatsgevonden...

Scooterrijder ernstig gewond na aanrijding met auto Harreweg Schiedam

Schiedam - De bestuurder van een scooter is vanmorgen ernstig gewond geraakt bij een ongeluk op de Harreweg...