Verdachte steekpartij Eksterstraat aangehouden

Date:

Deel bericht:


Rotterdam –
De politie heeft woensdagmiddag een 38-jarige Vlaardinger aangehouden op de A20 nadat hij kort daarvoor betrokken was geweest bij een steekpartij. Het 29-jarige slachtoffer uit Rotterdam raakte hierdoor licht gewond en werd ter plaatse geholpen aan zijn verwondingen. Het slachtoffer kwam rond 13.00 uur een auto afleveren voor de verdachte aan de Eksterstraat in Rotterdam. Toen de verdachte moest betalen voor zijn auto, weigerde hij en ontstond er een worsteling tussen beiden.

- Advertisement -

De verdachte nam daarna de benen. Toegesnelde politieagenten stelden direct een onderzoek in. Korte tijd later kon hij worden aangehouden op de A20 t.h.v. afrit Vlaardingen. Hij is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd