Verdachten woningoverval Bergschenhoek aangehouden

donderdag 29 november 2012 08:44


Bergschenhoek –
Woensdagochtend zijn twee verdachten aangehouden op verdenking van een woningoverval op 28 oktober van dit jaar. Hierbij werd een ouder echtpaar in hun woning aan de Wildersekade in Bergschenhoek overvallen. Op zondag 28 oktober rond 20.45 uur drongen drie mannen de woning binnen. In de woning waren op dat moment een 64-jarige vrouw en een 65-jarige man aanwezig. De overvallers bedreigden het echtpaar met een mes en bonden hen vast. De mannen gingen er vandoor met wat persoonlijke bezittingen en de auto van het echtpaar. Het echtpaar wist zichzelf daarna los te maken en belde de politie.

Het Regionaal Team Overvallen onderzocht de afgelopen weken deze overval en kon een week na de overval de eerste verdachte, een 15-jarige jongen uit Berkel en Rodenrijs, aanhouden. Verder onderzoek leidde woensdagochtend 27 november tot nog eens twee aanhoudingen. De twee jongemannen, van 16 en 20 jaar uit Berkel en Rodenrijs, werden aangehouden in hun woningen en zijn overgebracht naar het bureau.

Foto : Wendy van Viegen / Zie ook : Echtpaar vastgebonden bij woningoverval

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Verdachten woningoverval Bergschenhoek aangehouden
Schrijver:

 

 


Bergschenhoek –
Woensdagochtend zijn twee verdachten aangehouden op verdenking van een woningoverval op 28 oktober van dit jaar. Hierbij werd een ouder echtpaar in hun woning aan de Wildersekade in Bergschenhoek overvallen. Op zondag 28 oktober rond 20.45 uur drongen drie mannen de woning binnen. In de woning waren op dat moment een 64-jarige vrouw en een 65-jarige man aanwezig. De overvallers bedreigden het echtpaar met een mes en bonden hen vast. De mannen gingen er vandoor met wat persoonlijke bezittingen en de auto van het echtpaar. Het echtpaar wist zichzelf daarna los te maken en belde de politie.

Het Regionaal Team Overvallen onderzocht de afgelopen weken deze overval en kon een week na de overval de eerste verdachte, een 15-jarige jongen uit Berkel en Rodenrijs, aanhouden. Verder onderzoek leidde woensdagochtend 27 november tot nog eens twee aanhoudingen. De twee jongemannen, van 16 en 20 jaar uit Berkel en Rodenrijs, werden aangehouden in hun woningen en zijn overgebracht naar het bureau.

Foto : Wendy van Viegen / Zie ook : Echtpaar vastgebonden bij woningoverval

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!