dinsdag, juli 5, 2022
17.7 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Twee lichtgewonden door ongeval

- advertentie -


Zoetermeer – 
Op de van Aalstlaan heeft vanmorgen een ongeval plaatsgevonden tussen twee personenvoertuigen. Een man en een vrouw raakten daarbij lichtgewond door het ongeval. Het ongeval ontstond doordat er een kopstaart ongeval ontstond. De klap daarbij was zo hard dat één van de voertuigen in de middenberm terecht kwam en een boom uit de grond reed.

De twee slachtoffers werden door ambulancepersoneel meegenomen voor controle in het ziekenhuis. De politiemensen van de verkeers ongevallen analyse hebben ter plaatse nog een onderzoek uitgevoerd. Na het onderzoek zijn beide voertuigen door een berger afgesleept.

Foto’s : Martin van Oostveen


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -