Twee lichtgewonden door ongeval

vrijdag 30 november 2012 10:17


Zoetermeer – 
Op de van Aalstlaan heeft vanmorgen een ongeval plaatsgevonden tussen twee personenvoertuigen. Een man en een vrouw raakten daarbij lichtgewond door het ongeval. Het ongeval ontstond doordat er een kopstaart ongeval ontstond. De klap daarbij was zo hard dat één van de voertuigen in de middenberm terecht kwam en een boom uit de grond reed.

De twee slachtoffers werden door ambulancepersoneel meegenomen voor controle in het ziekenhuis. De politiemensen van de verkeers ongevallen analyse hebben ter plaatse nog een onderzoek uitgevoerd. Na het onderzoek zijn beide voertuigen door een berger afgesleept.

Foto’s : Martin van Oostveen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee lichtgewonden door ongeval
Schrijver:

 

 


Zoetermeer – 
Op de van Aalstlaan heeft vanmorgen een ongeval plaatsgevonden tussen twee personenvoertuigen. Een man en een vrouw raakten daarbij lichtgewond door het ongeval. Het ongeval ontstond doordat er een kopstaart ongeval ontstond. De klap daarbij was zo hard dat één van de voertuigen in de middenberm terecht kwam en een boom uit de grond reed.

De twee slachtoffers werden door ambulancepersoneel meegenomen voor controle in het ziekenhuis. De politiemensen van de verkeers ongevallen analyse hebben ter plaatse nog een onderzoek uitgevoerd. Na het onderzoek zijn beide voertuigen door een berger afgesleept.

Foto’s : Martin van Oostveen

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!