Twee lichtgewonden door ongeval

Date:

Deel bericht:


Zoetermeer – 
Op de van Aalstlaan heeft vanmorgen een ongeval plaatsgevonden tussen twee personenvoertuigen. Een man en een vrouw raakten daarbij lichtgewond door het ongeval. Het ongeval ontstond doordat er een kopstaart ongeval ontstond. De klap daarbij was zo hard dat één van de voertuigen in de middenberm terecht kwam en een boom uit de grond reed.

- Advertisement -

De twee slachtoffers werden door ambulancepersoneel meegenomen voor controle in het ziekenhuis. De politiemensen van de verkeers ongevallen analyse hebben ter plaatse nog een onderzoek uitgevoerd. Na het onderzoek zijn beide voertuigen door een berger afgesleept.

Foto’s : Martin van Oostveen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd