Brand in dak van woning Kralingseveer

zaterdag 1 december 2012 22:48


Rotterdam – 
De brandweer is zaterdagavond een tijdje bezig geweest met het bestrijden van een woningbrandje aan de IJsselmondselaan in Kralingseveer. Bij aankomst kwam er rook onder de dakpannen vandaan, het was echter niet bekend waar deze rook precies vandaan kwam. De brandweer heeft vervolgens met veel water het dak gekoeld en geblust. Vermoedelijk is het brandje ontstaan door een schoorsteenbrand.

De brandweer wist het vuurtje uiteindelijk snel te blussen. Voor de woningeigenaren is stichting Salvage in kennis gesteld. Hoe de brand in het dak is gekomen is onbekend.

Foto’s : Willem Kreuk

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brand in dak van woning Kralingseveer
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
De brandweer is zaterdagavond een tijdje bezig geweest met het bestrijden van een woningbrandje aan de IJsselmondselaan in Kralingseveer. Bij aankomst kwam er rook onder de dakpannen vandaan, het was echter niet bekend waar deze rook precies vandaan kwam. De brandweer heeft vervolgens met veel water het dak gekoeld en geblust. Vermoedelijk is het brandje ontstaan door een schoorsteenbrand.

De brandweer wist het vuurtje uiteindelijk snel te blussen. Voor de woningeigenaren is stichting Salvage in kennis gesteld. Hoe de brand in het dak is gekomen is onbekend.

Foto’s : Willem Kreuk

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!