Keukenbrandje Wiekslag snel geblust met poeder

zaterdag 1 december 2012 22:17


Capelle aan den IJssel
– De brandweer kreeg zaterdagavond laat de melding van een brand in een woning aan de Wiekslag. De brandweer rukte daarop vervolgens uit en was snel ter plaatse om het brandje te blussen. Het bleek te gaan om een oventje die in brand was gevlogen. Het brandje werd snel en vakkundig geblust met een poederblusser.

Vermoedelijk is het brandje ontstaan door kortsluiting in het apparaat. Bij de brand raakte er niemand gewond.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Keukenbrandje Wiekslag snel geblust met poeder
Schrijver:

 

 


Capelle aan den IJssel
– De brandweer kreeg zaterdagavond laat de melding van een brand in een woning aan de Wiekslag. De brandweer rukte daarop vervolgens uit en was snel ter plaatse om het brandje te blussen. Het bleek te gaan om een oventje die in brand was gevlogen. Het brandje werd snel en vakkundig geblust met een poederblusser.

Vermoedelijk is het brandje ontstaan door kortsluiting in het apparaat. Bij de brand raakte er niemand gewond.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

 

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!