Scoutingleidster ziet rookvorming aan als brand

zaterdag 1 december 2012 11:45


Rotterdam – 
De leidster van een scoutingvereniging aan het Lagelandsepad belde zaterdagmorgen de brandweer met de melding dat ze vermoedelijk brand in de schoorsteen had. De brandweer rukte daarop uit naar het adres. Ter plaatse bleek er geen brand te zijn, wel kwam er rook uit de schoorsteen. Dit kwam namelijk van de kachel die lekker hoog opgestookt was.

De melder zag vermoedelijk vlammen uit de schoorsteen komen door het felle zonlicht wat erachter stond. De brandweer controleerde de situatie nog wel even en verliet daarop vervolgens weer het gebouw.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Joey Heijstek

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Scoutingleidster ziet rookvorming aan als brand
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
De leidster van een scoutingvereniging aan het Lagelandsepad belde zaterdagmorgen de brandweer met de melding dat ze vermoedelijk brand in de schoorsteen had. De brandweer rukte daarop uit naar het adres. Ter plaatse bleek er geen brand te zijn, wel kwam er rook uit de schoorsteen. Dit kwam namelijk van de kachel die lekker hoog opgestookt was.

De melder zag vermoedelijk vlammen uit de schoorsteen komen door het felle zonlicht wat erachter stond. De brandweer controleerde de situatie nog wel even en verliet daarop vervolgens weer het gebouw.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Joey Heijstek

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!