vrijdag, juli 1, 2022
13.4 C
Rotterdam
vrijdag 1 juli 2022

Tuinhuisje Schiedam in vlammen op

- advertentie -


Schiedam –
Op het volkstuinencomplex Vijfsluizen aan de Schiedamsedijk is zaterdagavond een tuinhuisje compleet in vlammen opgegaan. De brandweer kreeg een melding van een buitenbrand, maar ter plaatse bleken de vlammen al uit het huisje te slaan. Een extra voertuig van de brandweer kwam ter plaatse om mee te helpen met blussen. Doordat het een tuinhuisje betrof was er kans op explosiegevaar.

De brandweer trof in en rondom het huisje een aantal gasflessen aan. Deze werden snel veiliggesteld en gekoeld. De brandweer had het vuurtje uiteindelijk snel onder controle. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. De politie zoekt uit of het brandstichting of kortsluiting is geweest.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,235VolgersVolg
- advertentie -