Tuinhuisje Schiedam in vlammen op

Date:

Deel bericht:


Schiedam –
Op het volkstuinencomplex Vijfsluizen aan de Schiedamsedijk is zaterdagavond een tuinhuisje compleet in vlammen opgegaan. De brandweer kreeg een melding van een buitenbrand, maar ter plaatse bleken de vlammen al uit het huisje te slaan. Een extra voertuig van de brandweer kwam ter plaatse om mee te helpen met blussen. Doordat het een tuinhuisje betrof was er kans op explosiegevaar.

- Advertisement -

De brandweer trof in en rondom het huisje een aantal gasflessen aan. Deze werden snel veiliggesteld en gekoeld. De brandweer had het vuurtje uiteindelijk snel onder controle. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. De politie zoekt uit of het brandstichting of kortsluiting is geweest.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd