Tuinhuisje Schiedam in vlammen op

zaterdag 1 december 2012 19:13


Schiedam –
Op het volkstuinencomplex Vijfsluizen aan de Schiedamsedijk is zaterdagavond een tuinhuisje compleet in vlammen opgegaan. De brandweer kreeg een melding van een buitenbrand, maar ter plaatse bleken de vlammen al uit het huisje te slaan. Een extra voertuig van de brandweer kwam ter plaatse om mee te helpen met blussen. Doordat het een tuinhuisje betrof was er kans op explosiegevaar.

De brandweer trof in en rondom het huisje een aantal gasflessen aan. Deze werden snel veiliggesteld en gekoeld. De brandweer had het vuurtje uiteindelijk snel onder controle. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. De politie zoekt uit of het brandstichting of kortsluiting is geweest.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Tuinhuisje Schiedam in vlammen op
Schrijver:

 

 


Schiedam –
Op het volkstuinencomplex Vijfsluizen aan de Schiedamsedijk is zaterdagavond een tuinhuisje compleet in vlammen opgegaan. De brandweer kreeg een melding van een buitenbrand, maar ter plaatse bleken de vlammen al uit het huisje te slaan. Een extra voertuig van de brandweer kwam ter plaatse om mee te helpen met blussen. Doordat het een tuinhuisje betrof was er kans op explosiegevaar.

De brandweer trof in en rondom het huisje een aantal gasflessen aan. Deze werden snel veiliggesteld en gekoeld. De brandweer had het vuurtje uiteindelijk snel onder controle. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. De politie zoekt uit of het brandstichting of kortsluiting is geweest.

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!