Dode bij ernstig ongeval A20 Terbregseplein

maandag 3 december 2012 07:25


Rotterdam – 
Een tragisch ongeval op de A20 ter hoogte van het Terbregseplein tussen een vrachtwagen, een tankwagen en een personenvoertuig heeft vanmorgen het leven gekost aan een 41-jarige Schiedammer. Door een nog onbekende oorzaak ontstond er een ongeval dus de drie voertuigen. Door het ongeval vloog er ook een tankwagen in brand. De snelweg is in beide richtingen compleet afgesloten.

Door de brand zijn er mogelijk een aantal ontploffingen gehoord van klappende banden. De brandweer is geruime tijd bezig geweest met een speciaal voertuig met schuim om de brand te blussen. Het is niet bekend hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. Volgens de politie zitten er geen gevaarlijke stoffen in de tanker. De chauffeur raakt lichtgewond maar kon zichzelf op tijd in veiligheid brengen.

De snelweg werd in beide richtingen afgesloten. Ook de verbindingsweg van de A16 naar de A20 richting Hoek van Holland werd afgesloten. Dit zorgde voor een complete verkeerschaos op de ruit van Rotterdam. De snelweg A15, A4, A20 en de A13 stonden compleet vast. Ook de binnenwegen liepen door de drukte compleet vast.

Foto Twitter @ErikAgterberg

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dode bij ernstig ongeval A20 Terbregseplein
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
Een tragisch ongeval op de A20 ter hoogte van het Terbregseplein tussen een vrachtwagen, een tankwagen en een personenvoertuig heeft vanmorgen het leven gekost aan een 41-jarige Schiedammer. Door een nog onbekende oorzaak ontstond er een ongeval dus de drie voertuigen. Door het ongeval vloog er ook een tankwagen in brand. De snelweg is in beide richtingen compleet afgesloten.

Door de brand zijn er mogelijk een aantal ontploffingen gehoord van klappende banden. De brandweer is geruime tijd bezig geweest met een speciaal voertuig met schuim om de brand te blussen. Het is niet bekend hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. Volgens de politie zitten er geen gevaarlijke stoffen in de tanker. De chauffeur raakt lichtgewond maar kon zichzelf op tijd in veiligheid brengen.

De snelweg werd in beide richtingen afgesloten. Ook de verbindingsweg van de A16 naar de A20 richting Hoek van Holland werd afgesloten. Dit zorgde voor een complete verkeerschaos op de ruit van Rotterdam. De snelweg A15, A4, A20 en de A13 stonden compleet vast. Ook de binnenwegen liepen door de drukte compleet vast.

Foto Twitter @ErikAgterberg

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!