Man (21) mishandeld ambulancemedewerker

Date:

Deel bericht:

Zoetermeer – De politie hield in de nacht van vrijdag 30 november op zaterdag 1 december een 21-jarige Zoetermeerder aan voor mishandeling en bedreiging van zowel ambulancepersoneel als politieagenten. De politie kreeg een melding van een mishandeling van een jongen bij een discotheek aan de Oostwaarts. Zij gingen direct ter plaatse en troffen daar het slachtoffer, de latere verdachte, aan.

- Advertisement -

Het slachtoffer weigerde enkele vorm van hulp en gedroeg zich aggresief. Toen de ambulance ter plekke kwam voor het slachtoffer, werd de man erg agressief. In een onbewaakte moment greep de man de ambulancebroeder (43 jaar) bij de keel en probeerde hij hem omver te duwen. Hierop is hij aangehouden. De man verzette zich hevig bij de aanhouding. De verdachte wordt maandag 3 december voorgeleid aan de rechter-commissaris. 

Geweld tegen politieagenten

De politie tolereert geen (verbaal) geweld tegen politiemensen of mensen met een publieke taakzoals ambulancepersoneel en doet in voorkomende gevallen aangifte. Met het Openbaar Ministerie zijn afspraken gemaakt dat de strafeis bij geweld tegen politieambtenaren wordt verdubbeld.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Grote hoeveelheid drugs gevonden tijdens controle bakwagen in Zoetermeer

Zoetermeer - In de nacht van woensdag 27 op donderdag 28 maart heeft de politie twee personen aangehouden,...

Politie houdt jonge verdachte aan voor zware mishandeling van 9-jarige jongen in Zoetermeer

Zoetermeer - De politie heeft dinsdag 26 maart een 13-jarige jongen uit Zoetermeer aangehouden op verdenking van zware...

Spelend jongetje (9) in gezicht geslagen in Zoetermeer

Zoetermeer - Zaterdagmiddag 23 maart is een kind tijdens het spelen mishandeld door een man. De politie hoopt...

Auto belandt in sloot langs Oostweg in Zoetermeer

Zoetermeer - Maandag 4 maart is iemand met de auto in een sloot beland langs de Oostweg in...