Man (66) overlijdt na ongeval met brandkast

maandag 3 december 2012 20:42

Hoogvliet – Bij een ongeval bij een bedrijf aan de Leerlooierstraat in Hoogvliet is een 66-jarige man uit Huissen om het leven gekomen. Rond half een viel een brandkast van honderden kilo’s van een vorkheftruck en belandde op het slachtoffer.

De man is nog gereanimeerd, maar dat mocht niet meer baten. De Inspectie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid onderzoekt hoe het ongeval heeft plaats kunnen vinden.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man (66) overlijdt na ongeval met brandkast
Schrijver:

 

 

Hoogvliet – Bij een ongeval bij een bedrijf aan de Leerlooierstraat in Hoogvliet is een 66-jarige man uit Huissen om het leven gekomen. Rond half een viel een brandkast van honderden kilo’s van een vorkheftruck en belandde op het slachtoffer.

De man is nog gereanimeerd, maar dat mocht niet meer baten. De Inspectie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid onderzoekt hoe het ongeval heeft plaats kunnen vinden.

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!