dinsdag, juli 5, 2022
13.9 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Man lichtgewond na aanrijding in Spijkenisse

- advertentie -


Spijkenisse – Maandagavond vond er op de Heemraadlaan een aanrijding plaats tussen twee auto’s. Een bestuurder raakte hierbij licht gewond.  Agenten hadden het slachtoffer in de auto gestabiliseerd tot de ambulancedienst aanwezig was die met spoed onderweg was. Omdat de man vast zat met zijn benen onder het stuur werd de brandweer uit voorzorg gevraagd door de politie.

Toen de ambulancedienst ter plaatse was bleek de man wel uit de auto te kunnen en niet bekneld te zitten. De brandweer hoefde geen werkzaamheden te verrichten en kon weer terug naar de kazerne. Het slachtoffer is met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Spijkenisse.

Foto’s : Robin Veerman (VRR112)


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -