Man lichtgewond na aanrijding in Spijkenisse

Date:

Deel bericht:


Spijkenisse – Maandagavond vond er op de Heemraadlaan een aanrijding plaats tussen twee auto’s. Een bestuurder raakte hierbij licht gewond.  Agenten hadden het slachtoffer in de auto gestabiliseerd tot de ambulancedienst aanwezig was die met spoed onderweg was. Omdat de man vast zat met zijn benen onder het stuur werd de brandweer uit voorzorg gevraagd door de politie.

- Advertisement -

Toen de ambulancedienst ter plaatse was bleek de man wel uit de auto te kunnen en niet bekneld te zitten. De brandweer hoefde geen werkzaamheden te verrichten en kon weer terug naar de kazerne. Het slachtoffer is met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Spijkenisse.

Foto’s : Robin Veerman (VRR112)

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd