Vrouw (82) overleden door ongeval Blaak

maandag 3 december 2012 13:27


Rotterdam –
Een 82-jarige vrouw uit Rotterdam is maandagmiddag om het leven gekomen bij een verkeersongeval op de Blaak in Rotterdam. De vrouw liep daar rond 14:30 uur, toen zij werd overreden door een vrachtwagen. De vrouw overleed ter plekke.

De chauffeur was onderweg naar een bouwterrein. De 27-jarige man uit ‘s-Gravenzande werd aangehouden. Op het bureau heeft hij een verklaring afgelegd waarna hij weer in vrijheid werd gesteld. De politie doet nog onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouw (82) overleden door ongeval Blaak
Schrijver:

 

 


Rotterdam –
Een 82-jarige vrouw uit Rotterdam is maandagmiddag om het leven gekomen bij een verkeersongeval op de Blaak in Rotterdam. De vrouw liep daar rond 14:30 uur, toen zij werd overreden door een vrachtwagen. De vrouw overleed ter plekke.

De chauffeur was onderweg naar een bouwterrein. De 27-jarige man uit ‘s-Gravenzande werd aangehouden. Op het bureau heeft hij een verklaring afgelegd waarna hij weer in vrijheid werd gesteld. De politie doet nog onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

 

Mannen bedreigen 11-jarig meisje en overvallen woning Dr. De Visserstraat Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!