woensdag, juli 6, 2022
19.8 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Vrouw (82) overleden door ongeval Blaak

- advertentie -


Rotterdam –
Een 82-jarige vrouw uit Rotterdam is maandagmiddag om het leven gekomen bij een verkeersongeval op de Blaak in Rotterdam. De vrouw liep daar rond 14:30 uur, toen zij werd overreden door een vrachtwagen. De vrouw overleed ter plekke.

De chauffeur was onderweg naar een bouwterrein. De 27-jarige man uit ‘s-Gravenzande werd aangehouden. Op het bureau heeft hij een verklaring afgelegd waarna hij weer in vrijheid werd gesteld. De politie doet nog onderzoek naar de toedracht van het ongeval.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -