Man bekneld in auto door aanrijding

dinsdag 4 december 2012 21:04


Den Haag –
Rond half 10 vanmorgen ontstond er een ongeval op de Laan van Leidschenveen waarbij één persoon bekneld in zijn voertuig kwam te zitten. Het ongeval ontstond tussen twee personenvoertuig waarbij één daarvan in de flank werd geraakt. De brandweer kwam ter plaatse om de man uit zijn voertuig te bevrijden.

Met de hulp van ambulancepersoneel werd het slachtoffer gestabiliseerd waarna de brandweer het dak van het voertuig knipte. Eenmaal uit het voertuig werd het slachtoffer met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis. De voertuigen zijn afgesleept door een particulier en een berger.

Foto’s : Wilbert Tintel

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man bekneld in auto door aanrijding
Schrijver:

 

 


Den Haag –
Rond half 10 vanmorgen ontstond er een ongeval op de Laan van Leidschenveen waarbij één persoon bekneld in zijn voertuig kwam te zitten. Het ongeval ontstond tussen twee personenvoertuig waarbij één daarvan in de flank werd geraakt. De brandweer kwam ter plaatse om de man uit zijn voertuig te bevrijden.

Met de hulp van ambulancepersoneel werd het slachtoffer gestabiliseerd waarna de brandweer het dak van het voertuig knipte. Eenmaal uit het voertuig werd het slachtoffer met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis. De voertuigen zijn afgesleept door een particulier en een berger.

Foto’s : Wilbert Tintel

 

 

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!