Vrouw vastgebonden woningoverval

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Op de IJsselmondselaan heeft rond 19:00 uur een overval plaatsgevonden. De 26-jarige bewoonster werd daarbij vastgebonden, maar raakte niet gewond. De twee daders gingen er met een onbekende buit vandoor. De 26-jarige vrouw werd in haar woning overvallen door twee mannen met een licht getint uiterlijk. De mannen bedreigde de 26-jarige vrouw met een vuurwapen en bonden haar vast.

- Advertisement -

Ze vluchtten weg met een onbekende buit. Het slachtoffer kon daarna om hulp vragen bij buren. De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen om zich te melden. Heeft u iets gezien? Neem dan contact op via 0900-8844 of Meld Misdaad anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd