Vrouw vastgebonden woningoverval

dinsdag 4 december 2012 09:01

Rotterdam – Op de IJsselmondselaan heeft rond 19:00 uur een overval plaatsgevonden. De 26-jarige bewoonster werd daarbij vastgebonden, maar raakte niet gewond. De twee daders gingen er met een onbekende buit vandoor. De 26-jarige vrouw werd in haar woning overvallen door twee mannen met een licht getint uiterlijk. De mannen bedreigde de 26-jarige vrouw met een vuurwapen en bonden haar vast.

Ze vluchtten weg met een onbekende buit. Het slachtoffer kon daarna om hulp vragen bij buren. De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen om zich te melden. Heeft u iets gezien? Neem dan contact op via 0900-8844 of Meld Misdaad anoniem via 0800-7000.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouw vastgebonden woningoverval
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Op de IJsselmondselaan heeft rond 19:00 uur een overval plaatsgevonden. De 26-jarige bewoonster werd daarbij vastgebonden, maar raakte niet gewond. De twee daders gingen er met een onbekende buit vandoor. De 26-jarige vrouw werd in haar woning overvallen door twee mannen met een licht getint uiterlijk. De mannen bedreigde de 26-jarige vrouw met een vuurwapen en bonden haar vast.

Ze vluchtten weg met een onbekende buit. Het slachtoffer kon daarna om hulp vragen bij buren. De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen om zich te melden. Heeft u iets gezien? Neem dan contact op via 0900-8844 of Meld Misdaad anoniem via 0800-7000.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!