Fikse brand in sorteermachine Benthuizen

woensdag 5 december 2012 19:10


Benthuizen –
 De brandweer kreeg omstreeks zes uur woensdagavond de melding binnen van een buitenbrand aan de Hoogeveenseweg. De brandweer werd ter plaatse gestuurd en het bleek al snel om een fikse brand te gaan. Hiervoor werd er opgeschaald naar middelbrand om meer mankracht en bluswater ter plaatse te krijgen. De brand bleek te woedden in een Compost-Sorteermachine.
De brandweer kreeg ondersteuning van diverse korpsen uit Hazerswoude-Dorp en Alphen aan den Rijn. De brandweer wist het vuur snel te blussen en had deze dan ook binnen een uurtje onder controle. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. Ook is niet bekend of de sorteermachine in werking was tijdens het uitbreken van de brand. De politie doet onderzoek.
 
Foto’s : Wilbert Tintel
 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Fikse brand in sorteermachine Benthuizen
Schrijver:

 

 


Benthuizen –
 De brandweer kreeg omstreeks zes uur woensdagavond de melding binnen van een buitenbrand aan de Hoogeveenseweg. De brandweer werd ter plaatse gestuurd en het bleek al snel om een fikse brand te gaan. Hiervoor werd er opgeschaald naar middelbrand om meer mankracht en bluswater ter plaatse te krijgen. De brand bleek te woedden in een Compost-Sorteermachine.
De brandweer kreeg ondersteuning van diverse korpsen uit Hazerswoude-Dorp en Alphen aan den Rijn. De brandweer wist het vuur snel te blussen en had deze dan ook binnen een uurtje onder controle. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. Ook is niet bekend of de sorteermachine in werking was tijdens het uitbreken van de brand. De politie doet onderzoek.
 
Foto’s : Wilbert Tintel
 

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!