Klein brandje in kelderbox van Speykstraat

donderdag 6 december 2012 22:01


Rotterdam – 
Donderdagavond heeft er een kleine brand gewoed aan de van Speykstraat. De brand woedde in een kelder. Bij aankomst van de brandweer bleek het te gaan om een kleine brand. Een kartonnen doos stond in de brand de kelderruimte.

De brandweer hoefde geen werkzaamheden te verrichten. De politie heeft de zaak overgenomen, mogelijk is er sprake geweest van brandstichting.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Klein brandje in kelderbox van Speykstraat
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
Donderdagavond heeft er een kleine brand gewoed aan de van Speykstraat. De brand woedde in een kelder. Bij aankomst van de brandweer bleek het te gaan om een kleine brand. Een kartonnen doos stond in de brand de kelderruimte.

De brandweer hoefde geen werkzaamheden te verrichten. De politie heeft de zaak overgenomen, mogelijk is er sprake geweest van brandstichting.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!