Man op hoofd geslagen na roofoverval Schiedam

donderdag 6 december 2012 22:00
politie-logo-wen.jpg


Schiedam –
De politie stelt een onderzoek in naar een overval op een avondwinkel in Rotterdam. Deze gebeurde op donderdagavond 6 december 2012 rond 21.30 uur bij de winkel op de Parkweg in Schiedam. Vier verdachten, drie mannen en een vrouw, liepen het pand in dreigden het personeel. Een van de drie personeelsleden kreeg een klap op zijn hoofd. Een ambulance bracht hem voor controle naar het ziekenhuis.

De verdachten gingen ervandoor met een geldbedrag en liepen in de richting van de Nolenslaan. De politie zoekt getuigen die iets gezien hebben bijvoorbeeld kort of na de overval. Zij kunnen bellen met het nummer 0900-8844 (lokaal tarief) of via Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man op hoofd geslagen na roofoverval Schiedam
Schrijver:

 

politie-logo-wen.jpg 


Schiedam –
De politie stelt een onderzoek in naar een overval op een avondwinkel in Rotterdam. Deze gebeurde op donderdagavond 6 december 2012 rond 21.30 uur bij de winkel op de Parkweg in Schiedam. Vier verdachten, drie mannen en een vrouw, liepen het pand in dreigden het personeel. Een van de drie personeelsleden kreeg een klap op zijn hoofd. Een ambulance bracht hem voor controle naar het ziekenhuis.

De verdachten gingen ervandoor met een geldbedrag en liepen in de richting van de Nolenslaan. De politie zoekt getuigen die iets gezien hebben bijvoorbeeld kort of na de overval. Zij kunnen bellen met het nummer 0900-8844 (lokaal tarief) of via Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!