Politie schiet man met mes neer

donderdag 6 december 2012 08:59
politiewapen.jpg


Rotterdam –
In de Kerkhofstraat hebben politieagenten op donderdagochtend een man neergeschoten nadat zij werden bedreigd met een mes. De agenten kregen rond 02:40 uur een melding dat een man een andere man bedreigde in een woning, waarbij mogelijk ook een mes in het spel was. Bij de woning troffen agenten twee vechtende mannen aan. 

Eén van de twee, een 26-jarige Rotterdammer was licht gewond. De andere man, een 20-jarige Rotterdammer, gedroeg zich agressief en bedreigde de agenten met een mes. Hierop voelden de agenten zich genoodzaakt te schieten. De 20-jarige man is aangehouden en overgebracht naar het ziekenhuis. Hij is buiten levensgevaar. De forensische opsporing doet uitgebreid onderzoek en heeft het mes aangetroffen. De Rijksrecherche stelt een onderzoek in.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie schiet man met mes neer
Schrijver:

 

politiewapen.jpg 


Rotterdam –
In de Kerkhofstraat hebben politieagenten op donderdagochtend een man neergeschoten nadat zij werden bedreigd met een mes. De agenten kregen rond 02:40 uur een melding dat een man een andere man bedreigde in een woning, waarbij mogelijk ook een mes in het spel was. Bij de woning troffen agenten twee vechtende mannen aan. 

Eén van de twee, een 26-jarige Rotterdammer was licht gewond. De andere man, een 20-jarige Rotterdammer, gedroeg zich agressief en bedreigde de agenten met een mes. Hierop voelden de agenten zich genoodzaakt te schieten. De 20-jarige man is aangehouden en overgebracht naar het ziekenhuis. Hij is buiten levensgevaar. De forensische opsporing doet uitgebreid onderzoek en heeft het mes aangetroffen. De Rijksrecherche stelt een onderzoek in.

 

Boeren naar het Binnenhof

Boeren naar het Binnenhof

Den Haag - De boeren zijn donderdagavond 2 juli naar Den Haag gekomen om druk op te voeren bij de politiek. Vanavond worden daar twee moties ter stemming gebracht. De actie is opgezet door Farmers Defence Force (FDF). Vanavond wordt er gestemd over een de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!