Verdachte dodelijk ongeval Capelle langer vast

donderdag 6 december 2012 21:06
ambu-ztm-1.jpg


Capelle aan den IJssel – 
De bestuurder die op 26 augustus 2012 een dodelijk ongeval op de Burgemeester van Dijklaan veroorzaakte blijft langer vastzitten. De reden hiertoe was dat er kans op herhaling zou zijn. Justitie gaat ervan uit dat de bestuurder 114kmu per uur heeft gereden waar 50 kmu is toegestaan. 

De bestuurder haalde een auto in en botste frontaal op een tegenligger. Daarbij kwam een echtpaar om het leven. Hun drie dochters, die op de achterbank zaten, raakten gewond. De bijrijder van de bestuurder liep zwaar letsel op.

De snelheid is berekend aan de hand van de boordcomputer van de Fiat van de verdachte. Die gaf 114 aan, toen de motor stilviel. Simulaties op de computer gaan uit van 110 km per uur. De Capelse verdachte kan zich niet voorstellen dat hij zo hard reed. De verdachte schat het zelf op 70 á 80 km per uur.

De jongen was al reeds eerder gepakt voor rijden onder invloed. De rechter besloot daarom om zijn voorarrest te verlengen waardoor er geen kans is op herhaling. De Capellenaar was destijds nog niet in het bezit van een rijbewijs. De man heeft een brief geschreven aan de nabestaanden van de slachtoffers, hij hoopt dat zij via slachtofferhulp zijn brief willen lezen.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Verdachte dodelijk ongeval Capelle langer vast
Schrijver:

 

ambu-ztm-1.jpg 


Capelle aan den IJssel – 
De bestuurder die op 26 augustus 2012 een dodelijk ongeval op de Burgemeester van Dijklaan veroorzaakte blijft langer vastzitten. De reden hiertoe was dat er kans op herhaling zou zijn. Justitie gaat ervan uit dat de bestuurder 114kmu per uur heeft gereden waar 50 kmu is toegestaan. 

De bestuurder haalde een auto in en botste frontaal op een tegenligger. Daarbij kwam een echtpaar om het leven. Hun drie dochters, die op de achterbank zaten, raakten gewond. De bijrijder van de bestuurder liep zwaar letsel op.

De snelheid is berekend aan de hand van de boordcomputer van de Fiat van de verdachte. Die gaf 114 aan, toen de motor stilviel. Simulaties op de computer gaan uit van 110 km per uur. De Capelse verdachte kan zich niet voorstellen dat hij zo hard reed. De verdachte schat het zelf op 70 á 80 km per uur.

De jongen was al reeds eerder gepakt voor rijden onder invloed. De rechter besloot daarom om zijn voorarrest te verlengen waardoor er geen kans is op herhaling. De Capellenaar was destijds nog niet in het bezit van een rijbewijs. De man heeft een brief geschreven aan de nabestaanden van de slachtoffers, hij hoopt dat zij via slachtofferhulp zijn brief willen lezen.

 

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!