Man (70) overvallen in woning IJsselmonde

vrijdag 7 december 2012 22:24


Rotterdam –
Politieagenten zijn op zoek naar de mannen die vrijdagavond de bewoner in zijn huis op de Ruimersdijk in Rotterdam hebben overvallen. Kort voor 22.00 uur drongen twee mannen de woning binnen en bedreigde de 70-jarige bewoner met een vuurwapen. De overvallers gingen er met een onbekend geldbedrag vandoor. De bewoner is niet gewond geraakt.

De politie is direct een onderzoek gestart en is op zoek naar twee blanke  mannen van ongeveer 1.80 m. Zij droegen een jeans, zwarte jacks en bivakmutsen. Heeft u de verdachten gezien op of in de omgeving van de Ruimersdijk o heeft uf andere informatie wat kan helpen in het onderzoek? Bel dan de politie via 0900-8844. Dit kan ook anoniem via 0800-7000.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man (70) overvallen in woning IJsselmonde
Schrijver:

 

 


Rotterdam –
Politieagenten zijn op zoek naar de mannen die vrijdagavond de bewoner in zijn huis op de Ruimersdijk in Rotterdam hebben overvallen. Kort voor 22.00 uur drongen twee mannen de woning binnen en bedreigde de 70-jarige bewoner met een vuurwapen. De overvallers gingen er met een onbekend geldbedrag vandoor. De bewoner is niet gewond geraakt.

De politie is direct een onderzoek gestart en is op zoek naar twee blanke  mannen van ongeveer 1.80 m. Zij droegen een jeans, zwarte jacks en bivakmutsen. Heeft u de verdachten gezien op of in de omgeving van de Ruimersdijk o heeft uf andere informatie wat kan helpen in het onderzoek? Bel dan de politie via 0900-8844. Dit kan ook anoniem via 0800-7000.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!