Overvallers maken foutje en treffen Kickbokser

vrijdag 7 december 2012 21:25

Zoetermeer – Drie nog onbekende mannen kwamen van een koude kermis thuis toen zij woensdagavond 5 december een 22-jarige Zoetermeerder probeerden te beroven. De man is een zeer geoefende kickbokser en wist het drietal van zich af te slaan. De recherche onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen. De Zoetermeerder fietste over de Nederlandlaan toen drie mannen hem tegenhielden, zij probeerden zijn telefoon en portemonnee te stelen.

De man wist het drietal van zich af te slaan en te verjagen, één van zijn belagers liep hierbij een bloedneus op. Het slachtoffer fietste direct door naar de politie om aangifte te doen. De recherche startte een onderzoek naar de identiteit van het drietal.

Tips? Bel de politie

De recherche heeft het inicdent in onderzoek en is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien op de Nederlandlaan? Of heeft informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van het drietal? Belt u dan met de recherche van Bureau Zoetermeer via 0900 8844. Liever anoniem? 0800 7000.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Overvallers maken foutje en treffen Kickbokser
Schrijver:

 

 

Zoetermeer – Drie nog onbekende mannen kwamen van een koude kermis thuis toen zij woensdagavond 5 december een 22-jarige Zoetermeerder probeerden te beroven. De man is een zeer geoefende kickbokser en wist het drietal van zich af te slaan. De recherche onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen. De Zoetermeerder fietste over de Nederlandlaan toen drie mannen hem tegenhielden, zij probeerden zijn telefoon en portemonnee te stelen.

De man wist het drietal van zich af te slaan en te verjagen, één van zijn belagers liep hierbij een bloedneus op. Het slachtoffer fietste direct door naar de politie om aangifte te doen. De recherche startte een onderzoek naar de identiteit van het drietal.

Tips? Bel de politie

De recherche heeft het inicdent in onderzoek en is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien op de Nederlandlaan? Of heeft informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van het drietal? Belt u dan met de recherche van Bureau Zoetermeer via 0900 8844. Liever anoniem? 0800 7000.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!