Overvallers maken foutje en treffen Kickbokser

Date:

Share post:

- Advertisement -

Zoetermeer – Drie nog onbekende mannen kwamen van een koude kermis thuis toen zij woensdagavond 5 december een 22-jarige Zoetermeerder probeerden te beroven. De man is een zeer geoefende kickbokser en wist het drietal van zich af te slaan. De recherche onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen. De Zoetermeerder fietste over de Nederlandlaan toen drie mannen hem tegenhielden, zij probeerden zijn telefoon en portemonnee te stelen.

De man wist het drietal van zich af te slaan en te verjagen, één van zijn belagers liep hierbij een bloedneus op. Het slachtoffer fietste direct door naar de politie om aangifte te doen. De recherche startte een onderzoek naar de identiteit van het drietal.

Tips? Bel de politie

De recherche heeft het inicdent in onderzoek en is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien op de Nederlandlaan? Of heeft informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van het drietal? Belt u dan met de recherche van Bureau Zoetermeer via 0900 8844. Liever anoniem? 0800 7000.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd