dinsdag, juli 5, 2022
13.9 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Verkeersoverlast door gevallen sneeuw

- advertentie -


Regionieuws –
Op veel plekken in de regio ontstond vanmorgen een flinke overlast door gevallen sneeuw. Buslijnen en weggebruikers deden een heel stuk langer over hun autorit dan normaal. Dit kwam mede door de flinke hoeveelheid sneeuw die was gevallen. Op de Molenlaan en op de Terbregseweg raakte een auto te water. Daarbij raakte er niemand gewond. Op de Rottebanddreef schoof een taxi rechtdoor de bocht uit. Ook deze bestuurder raakte niet gewond.

Bij de RET liepen de buslijnen door een flinke verkeersdrukte vertragingen op. Vooral de Molenlaan, de Terbregseweg en de President Rooseveltweg stonden compleet vast met verkeer. Sneeuwschuivers hebben de wegen en fietspaden sneeuwvrij gemaakt. In de ochtend waren er nog wat problemen op de Terbregseweg. Door platgereden sneeuw vormde zich een ijslaag op het wegdek. Weggebruikers hadden moeite om de heuvel richting de Irenebrug op te komen door een glad wegdek. Een strooiwagen van de Roteb heeft hier extra aandacht besteed aan strooien.

Het is niet bekend of er trein of metroverbindingen flinke vertraging hebben opgelopen. De RET meldde storing bij 1 metrolijn door een defecte wissel. Bij metro Schenkel ging de slagboom richting Prinsenland niet meer vanzelf omhoog.

Heeft u nog foto’s van sneeuwoverlast? Mail ze naar redactie@nieuwsopbeeld.nl

Foto’s : Redactie Nieuws op Beeld

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -