woensdag, juli 6, 2022
12 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Audi brand geheel uit in Rotterdam Ommoord

- advertentie -


Rotterdam – 
Op de Nieuwe Ommoordseweg in Rotterdam-Ommoord is zaterdag aan het eind van de middag een auto in brand gevlogen. De bestuurder verliet de rotonde waarop hij en zijn vriendin rook uit het dashboard zagen komen. De bestuurder heeft daarop direct zijn auto aan de kant van de weg gezet en zijn beiden uitgestapt. Binnen enkele ogenblikken grepen de vlammen snel om zich heen.

De brandweer die ter plaatse kwam. kon niet voorkomen dat de auto uitbrandde. De rookontwikkeling was fors door de hoeveelheid brandbare stoffen in het voertuig. Met een klein kwartiertje had de brandweer de auto geblust. Een berger zal de auto afslepen.

Foto’s : Wendy van Viegen


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -