Audi brand geheel uit in Rotterdam Ommoord

Date:

Deel bericht:


Rotterdam – 
Op de Nieuwe Ommoordseweg in Rotterdam-Ommoord is zaterdag aan het eind van de middag een auto in brand gevlogen. De bestuurder verliet de rotonde waarop hij en zijn vriendin rook uit het dashboard zagen komen. De bestuurder heeft daarop direct zijn auto aan de kant van de weg gezet en zijn beiden uitgestapt. Binnen enkele ogenblikken grepen de vlammen snel om zich heen.

- Advertisement -

De brandweer die ter plaatse kwam. kon niet voorkomen dat de auto uitbrandde. De rookontwikkeling was fors door de hoeveelheid brandbare stoffen in het voertuig. Met een klein kwartiertje had de brandweer de auto geblust. Een berger zal de auto afslepen.

Foto’s : Wendy van Viegen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd