Man gewond na Kop-staart ongeval Groene Kruisweg

zaterdag 8 december 2012 15:15


Rotterdam – 
Zaterdagmiddag is een man gewond geraakt na een auto-ongeval met de kruising van de Groene Kruisweg en de Oldegaarde in Rotterdam. Bij het ongeval waren drie personenauto’s betrokken. De drie voertuigen kwamen tegen elkaar aan bij de verkeerslichten op de kruising. Een oudere man en een jongen klaagde over pijn en werden nagekeken door het aanwezige ambulancepersoneel.

De oudere man is voor verdere controle en behandeling naar het ziekenhuis vervoerd. De jongen bleek geen ernstig nekletsel te hebben, hij hoefde niet mee. Twee van de drie voertuigen raakte zwaar beschadigd en zijn door de bergingsdienst geborgen. De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie heeft een onderzoek ingesteld naar de aanrijding.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man gewond na Kop-staart ongeval Groene Kruisweg
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
Zaterdagmiddag is een man gewond geraakt na een auto-ongeval met de kruising van de Groene Kruisweg en de Oldegaarde in Rotterdam. Bij het ongeval waren drie personenauto’s betrokken. De drie voertuigen kwamen tegen elkaar aan bij de verkeerslichten op de kruising. Een oudere man en een jongen klaagde over pijn en werden nagekeken door het aanwezige ambulancepersoneel.

De oudere man is voor verdere controle en behandeling naar het ziekenhuis vervoerd. De jongen bleek geen ernstig nekletsel te hebben, hij hoefde niet mee. Twee van de drie voertuigen raakte zwaar beschadigd en zijn door de bergingsdienst geborgen. De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie heeft een onderzoek ingesteld naar de aanrijding.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!