Politie auto te water in Papendrecht

Date:

Deel bericht:


Papendrecht – 
In de nacht van vrijdag op zaterdag raakte op de Rondweg een politieauto te water. De agenten waren onderweg naar een melding dat jongeren een voorruit van een rijdende vrachtwagen in gegooid hadden met sneeuw en ijsballen. De politie ging op onderzoek uit en troffen vier jongens aan op het fietspad. Bij hun aanhouding reden agenten het fietspad op en stapten uit.

- Advertisement -

Terwijl zij bezig waren met de aanhouding rolde het politievoertuig zelf de sloot in via het gras. Vermoedelijk stond het voertuig nog in de drive stand met de automaat. De agenten zelf bleven droog. De jongens zijn aangehouden en naar het politiebureau overgebracht. Een berger heeft het voertuig uit de sloot gehaald. De auto is hoogstwaarschijnlijk Total-loss.

Foto : PZHZ Gerco Gijsberg

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd