Twee gewonden bij keukenbrand in Rhoon

zaterdag 8 december 2012 19:15


Rhoon – 
Twee personen zijn zaterdagavond gewond geraakt na een keukenbrand aan de Ferro. In de keuken vatte een pan vlam die zorgde voor veel rook in de woning. De brandweer hoefde geen bluswerkzaamheden te verrichten aangezien de brand goed aangepakt was door de bewoners van het pand. Met een CO-meter is door de brandweer de hoeveelheid Koolmonoxide gemeten in het huis, deze waarde lag niet gevaarlijk hoog.

Bij de brand is de keuken beschadigd geraakt. Moeder en dochter zijn door ambulancepersoneel nagekeken omdat zij te veel rook hadden ingeademt.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee gewonden bij keukenbrand in Rhoon
Schrijver:

 

 


Rhoon – 
Twee personen zijn zaterdagavond gewond geraakt na een keukenbrand aan de Ferro. In de keuken vatte een pan vlam die zorgde voor veel rook in de woning. De brandweer hoefde geen bluswerkzaamheden te verrichten aangezien de brand goed aangepakt was door de bewoners van het pand. Met een CO-meter is door de brandweer de hoeveelheid Koolmonoxide gemeten in het huis, deze waarde lag niet gevaarlijk hoog.

Bij de brand is de keuken beschadigd geraakt. Moeder en dochter zijn door ambulancepersoneel nagekeken omdat zij te veel rook hadden ingeademt.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!