Drie mannen overvallen snackbar Zwijndrecht

zondag 9 december 2012 22:20

Zwijndrecht – Een snackbar is zaterdagavond aan de Kort Ambachtlaan het doelwit geweest van drie overvallers. Ze kwamen rond half 10 in de avond de snackbar binnen en eisten onder bedreiging van een vuurwapen geld uit de kassa. De personeelsleden werden eveneens bedreigd om het geld uit de kluis te laat. Dit lukte echter niet omdat er een vertraging van vijftien minuten op zat. Hierop zijn de drie mannen op de vlucht geslagen met alleen de kassa inhoud.

De personeelsleden raakten niet gewond bij de overval. Wel zijn zij flink geschrokken van het incident. De politie zoekt dan ook getuigen of de volgende mannen zijn gezien. De drie overvallers hadden een donkere huidskleur en droegen shawls voor hun mond. Eén van hen had een groene jas, de tweede overvaller droeg een zwarte jas en een zwarte pet. Van de derde overvaller is de kleding niet bekend. Mogelijk zijn zij gevlucht in een blauwgrijze Opel Vectra richting snelweg. 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Drie mannen overvallen snackbar Zwijndrecht
Schrijver:

 

 

Zwijndrecht – Een snackbar is zaterdagavond aan de Kort Ambachtlaan het doelwit geweest van drie overvallers. Ze kwamen rond half 10 in de avond de snackbar binnen en eisten onder bedreiging van een vuurwapen geld uit de kassa. De personeelsleden werden eveneens bedreigd om het geld uit de kluis te laat. Dit lukte echter niet omdat er een vertraging van vijftien minuten op zat. Hierop zijn de drie mannen op de vlucht geslagen met alleen de kassa inhoud.

De personeelsleden raakten niet gewond bij de overval. Wel zijn zij flink geschrokken van het incident. De politie zoekt dan ook getuigen of de volgende mannen zijn gezien. De drie overvallers hadden een donkere huidskleur en droegen shawls voor hun mond. Eén van hen had een groene jas, de tweede overvaller droeg een zwarte jas en een zwarte pet. Van de derde overvaller is de kleding niet bekend. Mogelijk zijn zij gevlucht in een blauwgrijze Opel Vectra richting snelweg. 

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!