Gebouwbrand blijkt rokende kachel

zondag 9 december 2012 17:37


Spijkenisse – 
De brandweer rukte in de nacht van zaterdag op zondag uit voor een mogelijk brand in een gebouw aan de Voorstraat. Ter plaatse was er inderdaad rookvorming te zien. De brandweer stelde een onderzoek in waar de rook vandaan kwam. De rook bleek afkomstig te zijn van de uitlaat van een kachel te zijn.

De hulpdiensten rukten daarop weer in om verder te gaan met de nachtrust.

Foto’s : Remco Holst

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gebouwbrand blijkt rokende kachel
Schrijver:

 

 


Spijkenisse – 
De brandweer rukte in de nacht van zaterdag op zondag uit voor een mogelijk brand in een gebouw aan de Voorstraat. Ter plaatse was er inderdaad rookvorming te zien. De brandweer stelde een onderzoek in waar de rook vandaan kwam. De rook bleek afkomstig te zijn van de uitlaat van een kachel te zijn.

De hulpdiensten rukten daarop weer in om verder te gaan met de nachtrust.

Foto’s : Remco Holst

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!