Man (47) neergestoken in woning Rotterdam

zondag 9 december 2012 22:24

Rotterdam – De politie heeft zondagochtend een 36-jarige Rotterdammer aangehouden die ervan verdacht wordt een 47-jarige man te hebben neergestoken. Het incident vond plaats in een woning aan de Chris Bennekerslaan. Rond acht uur zondagochtend kwam bij de politie de melding binnen dat een man een andere man zou hebben neergestoken. In de woning troffen de agenten een 47-jarige man samen met zijn 45-jarige vriendin aan. Hij bleek lichte steekwonden te hebben.

De twee verklaarden aan de politie dat een bekende van hun, de 36-jarige Rotterdammer dit gedaan zou hebben. De politie ging in de omgeving op zoek naar de verdachte en trof deze aan op de Gerdesiaweg. De man werd hierop aangehouden en afgevoerd naar het bureau. Het slachtoffer is overgebracht naar een ziekenhuis.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man (47) neergestoken in woning Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft zondagochtend een 36-jarige Rotterdammer aangehouden die ervan verdacht wordt een 47-jarige man te hebben neergestoken. Het incident vond plaats in een woning aan de Chris Bennekerslaan. Rond acht uur zondagochtend kwam bij de politie de melding binnen dat een man een andere man zou hebben neergestoken. In de woning troffen de agenten een 47-jarige man samen met zijn 45-jarige vriendin aan. Hij bleek lichte steekwonden te hebben.

De twee verklaarden aan de politie dat een bekende van hun, de 36-jarige Rotterdammer dit gedaan zou hebben. De politie ging in de omgeving op zoek naar de verdachte en trof deze aan op de Gerdesiaweg. De man werd hierop aangehouden en afgevoerd naar het bureau. Het slachtoffer is overgebracht naar een ziekenhuis.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!