woensdag, juli 6, 2022
21.2 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Man (47) neergestoken in woning Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft zondagochtend een 36-jarige Rotterdammer aangehouden die ervan verdacht wordt een 47-jarige man te hebben neergestoken. Het incident vond plaats in een woning aan de Chris Bennekerslaan. Rond acht uur zondagochtend kwam bij de politie de melding binnen dat een man een andere man zou hebben neergestoken. In de woning troffen de agenten een 47-jarige man samen met zijn 45-jarige vriendin aan. Hij bleek lichte steekwonden te hebben.

De twee verklaarden aan de politie dat een bekende van hun, de 36-jarige Rotterdammer dit gedaan zou hebben. De politie ging in de omgeving op zoek naar de verdachte en trof deze aan op de Gerdesiaweg. De man werd hierop aangehouden en afgevoerd naar het bureau. Het slachtoffer is overgebracht naar een ziekenhuis.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -