Medicijnen groothandel overvallen in Alexanderpolder

maandag 10 december 2012 11:44


Rotterdam –
Een bedrijf in de medicijnen aan de Anthonetta Kuijlstraat was maandagmorgen het doelwit van een overval. Een aantal mannen bedreigde het aanwezig personeelslid. Ze eisten onder bedreiging geld van de medewerker. De medewerker voldeed aan het dreigement en stond een onbekend geldbedrag af. De mannen zijn daarna in een auto gevlucht.

De politie heeft nog in de omgeving gezocht maar trof niemand meer aan. Een sporenonderzoek is ter plaatse uitgevoerd. Het is de tweede overval binnen 24 uur in de wijk Alexanderpolder. De politie start een onderzoek naar de daders.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Medicijnen groothandel overvallen in Alexanderpolder
Schrijver:

 

 


Rotterdam –
Een bedrijf in de medicijnen aan de Anthonetta Kuijlstraat was maandagmorgen het doelwit van een overval. Een aantal mannen bedreigde het aanwezig personeelslid. Ze eisten onder bedreiging geld van de medewerker. De medewerker voldeed aan het dreigement en stond een onbekend geldbedrag af. De mannen zijn daarna in een auto gevlucht.

De politie heeft nog in de omgeving gezocht maar trof niemand meer aan. Een sporenonderzoek is ter plaatse uitgevoerd. Het is de tweede overval binnen 24 uur in de wijk Alexanderpolder. De politie start een onderzoek naar de daders.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!