Mindervalide man geschept door auto in Hoogvliet

maandag 10 december 2012 19:30


Hoogvliet –
Op de Aveling is maandagavond een mindervalide man geschept door een personenauto. De man reed in zijn rolstoel het zebrapad over waarna hij werd geschept door een automobilist. De automobilist zag de man vermoedelijk over het hoofd en schepte hem op het zebrapad. De man raakte daarbij gewond.

De man is behandeld en gestabiliseerd door het ambulancepersoneel. Hij is vervolgens afgevoerd naar het ziekenhuis voor verder onderzoek. De verkeers ongevallen analyse heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld. Daarvoor werd de Aveling enige tijd afgesloten in de richting van het ongeval. De schade aan zijn rolstoel is niet bekend.

Foto’s : Bjorn van Geijn (Regio-17)

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Mindervalide man geschept door auto in Hoogvliet
Schrijver:

 

 


Hoogvliet –
Op de Aveling is maandagavond een mindervalide man geschept door een personenauto. De man reed in zijn rolstoel het zebrapad over waarna hij werd geschept door een automobilist. De automobilist zag de man vermoedelijk over het hoofd en schepte hem op het zebrapad. De man raakte daarbij gewond.

De man is behandeld en gestabiliseerd door het ambulancepersoneel. Hij is vervolgens afgevoerd naar het ziekenhuis voor verder onderzoek. De verkeers ongevallen analyse heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld. Daarvoor werd de Aveling enige tijd afgesloten in de richting van het ongeval. De schade aan zijn rolstoel is niet bekend.

Foto’s : Bjorn van Geijn (Regio-17)

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!