Mindervalide man geschept door auto in Hoogvliet

Date:

Share post:

- Advertisement -


Hoogvliet –
Op de Aveling is maandagavond een mindervalide man geschept door een personenauto. De man reed in zijn rolstoel het zebrapad over waarna hij werd geschept door een automobilist. De automobilist zag de man vermoedelijk over het hoofd en schepte hem op het zebrapad. De man raakte daarbij gewond.

De man is behandeld en gestabiliseerd door het ambulancepersoneel. Hij is vervolgens afgevoerd naar het ziekenhuis voor verder onderzoek. De verkeers ongevallen analyse heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld. Daarvoor werd de Aveling enige tijd afgesloten in de richting van het ongeval. De schade aan zijn rolstoel is niet bekend.

Foto’s : Bjorn van Geijn (Regio-17)

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd