Overval op slijterij in Spijkenisse

maandag 10 december 2012 18:35


Spijkenisse –
Slijterij de Gall & Gall  aan de Zomerakker was maandagmiddag het slachtoffer van een overval op de winkel. Zes mannen kwamen de winkel binnen rond half zes en bedreigden het aanwezige personeel. De overvallers waren overigens niet gewapend. Zij sloegen hun slag in de winkel.

De mannen namen flessen drank mee als buit en gingen er vervolgens te voet vandoor. De politie heeft nog in de omgeving gezocht maar niemand meer aangetroffen. De medewerkers raakten bij het ongeval niet gewond.

Foto’s : Robin Veerman (VRR112)

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Overval op slijterij in Spijkenisse
Schrijver:

 

 


Spijkenisse –
Slijterij de Gall & Gall  aan de Zomerakker was maandagmiddag het slachtoffer van een overval op de winkel. Zes mannen kwamen de winkel binnen rond half zes en bedreigden het aanwezige personeel. De overvallers waren overigens niet gewapend. Zij sloegen hun slag in de winkel.

De mannen namen flessen drank mee als buit en gingen er vervolgens te voet vandoor. De politie heeft nog in de omgeving gezocht maar niemand meer aangetroffen. De medewerkers raakten bij het ongeval niet gewond.

Foto’s : Robin Veerman (VRR112)

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!