Overvallers sturen stamgasten weg in cafe t Lage Land

maandag 10 december 2012 00:39
pol-motor-wilbert-01-12.jpg


Rotterdam –  
Drie mannen met bivakmutsen hebben met vuurwapens rond middernacht een overval gepleegd op café ‘T Lage Land aan de Hanrathstraat in Prins Alexander. Ze stapten de zaak binnen en verjoegen vier aanwezig klanten naar buiten. Vervolgens bedreigden ze de 32-jarige barvrouw.

De barvrouw werd onder bedreiging van een vuurwapen gesommeerd om de kassalade te legen. Ze raakte daarbij niet gewond. De drie mannen sloegen na de overval mogelijk te voet op de vlucht. De politie roept getuigen op om zich te melden.

De politie is op zoek naar drie mannen waarvan er twee blank waren, 1 van hen had half lang haar en een grote neus. De andere had kort haar. Ze worden alle drie rond de 24/25 jaar oud geschat. De politie is in de omgeving nog op zoek geweest maar trof niemand meer aan.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Overvallers sturen stamgasten weg in cafe t Lage Land
Schrijver:

 

pol-motor-wilbert-01-12.jpg 


Rotterdam –  
Drie mannen met bivakmutsen hebben met vuurwapens rond middernacht een overval gepleegd op café ‘T Lage Land aan de Hanrathstraat in Prins Alexander. Ze stapten de zaak binnen en verjoegen vier aanwezig klanten naar buiten. Vervolgens bedreigden ze de 32-jarige barvrouw.

De barvrouw werd onder bedreiging van een vuurwapen gesommeerd om de kassalade te legen. Ze raakte daarbij niet gewond. De drie mannen sloegen na de overval mogelijk te voet op de vlucht. De politie roept getuigen op om zich te melden.

De politie is op zoek naar drie mannen waarvan er twee blank waren, 1 van hen had half lang haar en een grote neus. De andere had kort haar. Ze worden alle drie rond de 24/25 jaar oud geschat. De politie is in de omgeving nog op zoek geweest maar trof niemand meer aan.

 

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!