woensdag, juli 6, 2022
21.2 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Overvallers sturen stamgasten weg in cafe t Lage Land

- advertentie -


Rotterdam –  
Drie mannen met bivakmutsen hebben met vuurwapens rond middernacht een overval gepleegd op café ‘T Lage Land aan de Hanrathstraat in Prins Alexander. Ze stapten de zaak binnen en verjoegen vier aanwezig klanten naar buiten. Vervolgens bedreigden ze de 32-jarige barvrouw.

De barvrouw werd onder bedreiging van een vuurwapen gesommeerd om de kassalade te legen. Ze raakte daarbij niet gewond. De drie mannen sloegen na de overval mogelijk te voet op de vlucht. De politie roept getuigen op om zich te melden.

De politie is op zoek naar drie mannen waarvan er twee blank waren, 1 van hen had half lang haar en een grote neus. De andere had kort haar. Ze worden alle drie rond de 24/25 jaar oud geschat. De politie is in de omgeving nog op zoek geweest maar trof niemand meer aan.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -