Overvallers sturen stamgasten weg in cafe t Lage Land

Date:

Deel bericht:


Rotterdam –  
Drie mannen met bivakmutsen hebben met vuurwapens rond middernacht een overval gepleegd op café ‘T Lage Land aan de Hanrathstraat in Prins Alexander. Ze stapten de zaak binnen en verjoegen vier aanwezig klanten naar buiten. Vervolgens bedreigden ze de 32-jarige barvrouw.

- Advertisement -

De barvrouw werd onder bedreiging van een vuurwapen gesommeerd om de kassalade te legen. Ze raakte daarbij niet gewond. De drie mannen sloegen na de overval mogelijk te voet op de vlucht. De politie roept getuigen op om zich te melden.

De politie is op zoek naar drie mannen waarvan er twee blank waren, 1 van hen had half lang haar en een grote neus. De andere had kort haar. Ze worden alle drie rond de 24/25 jaar oud geschat. De politie is in de omgeving nog op zoek geweest maar trof niemand meer aan.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Buren voorkomen erger en blussen brand in meterkast Jan Wilspad Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan het Jan wilspad in Rotterdamse wijk Nesselande is op zaterdagmorgen 20 april...

Man op heterdaad aangehouden na explosie Maracas Rotterdam-Zevenkamp

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag 18 april is een 21-jarige man uit Tilburg op...

Explosie bij woning Izmirerf Rotterdam

Rotterdam - Op het Izmirerf in Rotterdam-Oosterflank heeft afgelopen nacht een explosie plaatsgevonden bij een woning. De klap...

Explosie bij zorginstelling Vaasahof Rotterdam

Rotterdam - Bij een zorginstelling aan het Vaasahof in Rotterdam-Oosterflank heeft afgelopen nacht rond 02.00 uur een explosie...