Overval op Rotterdamse Subway

dinsdag 11 december 2012 22:22
07-10-logo-politie.jpg


Rotterdam – 
Een broodjeszaak van de keten Subway aan de Schiedamseweg is dinsdag aan het begin van de middag het slachtoffer geworden van een een overval. Een gewapende man kwam de horecagelegenheid binnen en bedreigde het personeel.

De man kreeg van de medewerkers een onbekend geldbedrag mee en sloeg op de vlucht. De politie heeft nog een onderzoek ingesteld maar niemand meer aangetroffen. Er raakte bij de overval niemand gewond.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Overval op Rotterdamse Subway
Schrijver:

 

07-10-logo-politie.jpg 


Rotterdam – 
Een broodjeszaak van de keten Subway aan de Schiedamseweg is dinsdag aan het begin van de middag het slachtoffer geworden van een een overval. Een gewapende man kwam de horecagelegenheid binnen en bedreigde het personeel.

De man kreeg van de medewerkers een onbekend geldbedrag mee en sloeg op de vlucht. De politie heeft nog een onderzoek ingesteld maar niemand meer aangetroffen. Er raakte bij de overval niemand gewond.

 

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!