woensdag, juli 6, 2022
19.8 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Woninginbrekers gepakt na melding in Rhoon

- advertentie -

Rhoon – De politie kreeg maandagavond een melding dat er mogelijk werd ingebroken in een woning aan het Ghijseland. De melder hoorde inbraakgeluiden en waarschuwde de politie. De politie kwam ter plaatse en stelde een onderzoek in naar een mogelijke inbraak. Aldaar troffen zij in het gangpad tussen de woningen al één verdachte aan. De tweede zat verstopt op het dak. Na aandringen van de politie kwam de man het dak af waarop ook hij werd aangehouden.

De politie stelt een onderzoek in naar een mogelijk inbraak. Het is niet bekend of de mannen al een buit bij zich hadden. Uit deze melding blijkt dat waakzame burgers de politie een handje kunnen helpen in verdachte situaties. Heeft u iets verdachts gezien? De politie adviseerd u altijd om te bellen met 0900-8844 en bij spoed 112.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -