dinsdag, juli 5, 2022
13.9 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Overvallers komen met hakbijl slijterij binnen

- advertentie -


Vlaardingen –
Woensdagmiddag omstreeks vijf uur werd een slijterij aan de Loper overvallen door twee mannen met een bivakmuts op. De twee mannen kwamen de winkel met een hakbijl binnen en bedreigden daarmee de eigenaar van de slijterij. Deze begon zo hard te schreeuwen dat de overvallers het hazenpad kozen en er zonder buit van door gingen.

De politie heeft nog gezocht naar de verdachten. Zij zijn gevlucht op een scooter richting de Amalia van Solmslaan. Tijdens de overval was er naast de winkelmedewerker ook nog een klant aanwezig. Zijn zijn opgevangen door slachtofferhulp.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -