Politie grijpt 14-jarige inbreker

woensdag 12 december 2012 22:18

Zoetermeer – De politie hield dinsdag 11 december rond 12.30 uur op de Lisztrode een zeer jeugdige Zoetermeerse woninginbreker aan. Agenten ontvingen een melding dat er omstreeks 13.15 uur een ruit werd ingegooid bij een woning, zij namen hierop direct poolshoogte. Bij onderzoek in en rond de woning zagen zij twee jongens wegrennen. Eén van de verdachten – de 14-jarige – kon worden aangehouden. De verdachte is meegenomen naar het bureau en zit vast voor verhoor. De recherche stelt een onderzoek naar de identiteit van de tweede verdachte.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie grijpt 14-jarige inbreker
Schrijver:

 

 

Zoetermeer – De politie hield dinsdag 11 december rond 12.30 uur op de Lisztrode een zeer jeugdige Zoetermeerse woninginbreker aan. Agenten ontvingen een melding dat er omstreeks 13.15 uur een ruit werd ingegooid bij een woning, zij namen hierop direct poolshoogte. Bij onderzoek in en rond de woning zagen zij twee jongens wegrennen. Eén van de verdachten – de 14-jarige – kon worden aangehouden. De verdachte is meegenomen naar het bureau en zit vast voor verhoor. De recherche stelt een onderzoek naar de identiteit van de tweede verdachte.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!